Sommar, sommar, sommar!

Äntligen har sommaren slagit till och visar sig från sin allra bästa sida. Iallafall i min del av vårt avlånga land. Hur är det hos er?

Från den del av sommaren som redan passerat rekommenderar jag:

♥ Lillsved, Värmdö - en av de bästa utsikterna över den fagra skärgården och god skärgårdstallrik på Café Sjöstugan (cafét öppet dagligen kl 11-22 under juni-augusti)

♥ Svindersviks brygghus - café i genuin 1700-talsmiljö (öppet torsdag-söndag kl 12-16)

♥ Parkteatern - Jaque Brel-föreställningen var fantastisk, men ännu är säsongen inte över!

♥ Prag

♥ Att unna sig att åtminstone någon dag göra absolut INGENTING

Ha en fortsatt skön sommar!

Ett litet shopping- och inspirationstips

Vädret är ju inte det allra bästa... kommer på mig själv att fastna alldeles för länge framför datorn. Ett och annat guldkorn går faktiskt fortfarande att hitta på nätet, mitt bland diverse (rentutsagt) SKIT.

En ny favorit, hittills främst för inspirationens skull, är: 

http://www.etsy.com

Som de skriver på sin hemsida: Your place to buy & sell all things handmade.

För någon som jag, som sedan barndomen kallats "Klipp och klistra", är sidan en pärla! Tummen upp för att det går att shoppa lokalt genom att använda deras sökfunktion.

Härliga Parkteatern!

Såg ikväll den fantastiska föreställningen Jaques Brel is alive and well and living in Paris, Parkteatern på plats i Rålambshovsparken. Synd att det var sista chansen att se föreställningen annars hade jag gått en gång till. Alltid härligt att upptäcka nya saker hos människor man sett i andra sammanhang.

Mitt hjärta värmdes inte bara av den duktiga ensemblen, mitt trevliga sällskap och den goda picknicken utan också av att min absoluta favoritsångare satt i publiken ett par rader framför mig! Vem det kan tänkas vara vet ni som känner mig... I sitt sällskap hade han dessutom några av landets övriga och allra bästa sångare/sångerskor. Han med stort H blev iallafall kvällens ögongodis! Barnslig, jag?!

hits