Ynkligt just nu

Tar mig med nöd och näppe mellan mitt hems olika rum... Är i det där läget då det gör ont i huvudet vid minsta rörelse. Sov 14 timmar inatt! Och om typ en vecka är det meningen att jag ska vara på en helt annan plats på jorden, pigg och alert för hoppningsvis. Håll tummarna för att jag piggar på mig!

Organisationen Maskrosbarn

Organisationen Maskrosbarn är en ideell förening som finns till för att stödja unga som lever, eller har levt, i familjer där det förekommer missbruk eller psykisk ohälsa. Sommaren 2009 kommer de att ha ett läger på Barnens Ö för ungdomar som lever under sådana förhållanden.

Stöd deras arbete genom att bli medlem!

http://www.maskrosbarn.org

http://www.godwebb.se/maskrosbarn


Att jag väljer att lägga detta inlägg i kategorin  "Politiska händelser" är för att jag anser att detta om något är en politisk fråga! Bristen av vård, stöd och kunskap inom detta område är en direkt följd av politikernas inkompetens och ovilja att ta ett helhetsgrepp på frågan. Jag uppmanar politikerna att ta sitt förnuft tillfånga och påbörjar uppbyggandet av en väl fungerande, och framförallt existerande, vård för dessa patientgrupper! Se då också till att ta tillvara på de kunskaper och erfarenheter som de många tusentals anhöriga faktiskt har. När ska de då ansvariga politikerna ta sitt ansvar och erkänna att Psykiatrireformen INTE varit till gagn för vårt samhälle?

Lite fägring i allt det gråÄr det bara jag som fick ett allmänt bakslag i och med dagens allt annat än fantastiska väder? Bjuder därför på en bild tagen i Bergianska trädgården, som en påminnelse att vi fullkomligt skenar mot ljusare tider. Visst går tiden fort?

Fortsatt trevlig helg på er!

Ett vägskäl?Nu är år 2009 här, skall bli spännande att se vad året har i sitt sköte. Nytt jobb vet jag redan nu, det är det som väntar härnäst efter en rekordlång ledighet över jul och nyår. Den 12:e januari är första dagen på den nya arbetsplatsen. Spännande!

I februari bär det av på en resa, återigen till Asien. Och alla ni som känner mig vet att mycket redan är fixat och organiserat. Det är mitt sätt att bota en ständigt överhängande reslust och rastlöshet. Nedräkning pågår...

Annars inte mycket att säga om 2009 så här långt, jag vet dock vad jag önskar och hoppas. Det får räcka så, så här långt.

Gott nytt år på er!

hits