Marcus Birro har såå rätt!

Ja Marcus, jag håller med dig. Något av det bästa som gjorts:

http://www.youtube.com/watch?v=Lib6fTLxizE

Lyssna och njut!

5 - it´s the magic number!

Fem (5) arbetsdagar kvar, sedan bär det av!

Hur länge har jag inte gått och väntat på den här resan?


Jonas Gardell

Igår kväll var jag och såg Jonas Gardells nya show, genrep i Ytterjärna.

Jonas drev glatt med antroposoferna under kvällen, vilket de inte verkade ta illa vid sig av. "De", det låter som om de vore ett helt annat folkslag. Själv vet jag absolut inget om antroposoferna, förutom att det verkar tämligen centralt i deras filosofi hur man använder olika färger. Inne på damtoaletten var den rådande färgen grön... tål att tänkas på?! Och lysrörsbelysning är bara att glömma. Jag som ser dåligt fick efter showen nästan känna mig fram genom lokalen för att ta mig ut. ;-)

Showen var fantastisk! Jonas var i sitt esse, trots det burkiga ljudet i lokalen. Tänkvärt blandades med hysteriskt roligt och det var med lätta steg och varm själ jag gick därifrån. Härligt att en show kan bjuda på en sådan blandning, allt från hysteriskt roliga anekdoter till det allra mest seriösa och tänkvärda. Han har en bredd som  kommer bäst till sin rätt när man ser honom live. När han talade om sin mamma brände tårarna, när han "hängde ut" Mark fullkomligt kokade publiken av skratt. Med andra ord bland det mest sevärda på länge!

Grattis till er som har biljetter till turnén och föreställningen Tillfällig gäst i ditt liv!

Gick efter andra akten...

I eftermiddags bänkade jag och mitt sällskap oss på en välkänd teater här i staden. Två timmar senare, efter första akten, satt vi utmattade i foajén och försökte syresätta oss inför akt två. Det gick sådär... vi gick helt enkelt ut genom dörrarna och traskade hemåt. Trycket över pannan släppte omgående.


Nostalgi

http://www.youtube.com/watch?v=_uNd7VtgNPY

Underbara hösten är här!

Lövhagen om hösten

Let it be

Varför kan inte somliga bara acceptera att ibland behöver människor bara få uttrycka vad de känner, sina åsikter, utan att mötas av en bullrande motattack? Det är rentav hälsosamt att ibland inte försöka övertyga en annan människa om vad som är rätt eller fel.

hits