Att gräva ner stridsyxan

Gick igenom en låda med gamla brev idag. Av olika karaktär, skrivna på grund av vitt skilda omständigheter och vid tiden för omtumlande händelser. Alla en del av min historia. På gott och ont.

Hittade ett med en förhoppning om att "gräva ner stridsyxan". Minns tiden för brevet och min reaktion som om det var igår jag öppnade det för första gången. Vad jag inte minns är om jag överhuvudtaget svarade brevskrivaren. Och gjorde jag det så hoppas jag att den personen inte har brevet kvar...

Vad är det man brukar säga? Det man inte minns har inte hänt... Å andra sidan tror jag på klyschan att aldrig ångra något man gjort.

Kruxet är det skrivna ordet, det finns kvar för alltid.

God natt på er!

Tracy Chapman på CirkusBer om ursäkt för bilden, gräsligt dålig, men den visar i vilket fantastiskt sällskap jag spenderade söndagskvällen!

Snö är snö är snö

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Söndagen den 16 november 2008, sambon och jag firar 11 år tillsammans i dag!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Årets första snö faller utanför vårt fönster och snö är snö hur grått vädret i övrigt än ter sig. Skiner inte solen ute så är det ju tur att själen är varm en sådan här dag.

På väg upp ur garaget läser vi ett fräckt citat som någon skrivit på bensintanken till en gräsligt smutsig motorcykel:

"I wish my girlfriend was as dirty"

Dammsugarpåsar - hur svårt kan det vara?

En lördag med halvtrist väder och en förkylning i faggorna demonstrerar jag mitt missnöje med att släpa fram dammsugaren... Dammsugarpåsar - hur svårt kan det vara egentligen? Jag menar, att komma ihåg vilken modell man ska ha när man står där i affären. Hur många olika modeller kan det finnas?! Jo seru, vääääldigt många och glöm det där med att du minsann minns hur påsjäveln ser ut. Det gör du inte. För egen del hittade jag i ren desperation denna hemsida och hoppas att jag inom några få dagar har de hett eftertraktade påsarna i posten....


Nathan den vise

En fredag då jag bestämde mig för att ta ett nytt steg här i livet avslutades på Stadsteatern. Föreställningen för kvällen var Nathan den vise, med bland andra Lennart Hjulström, Nina Zanjani, Angela Kovacs och Jacob Ericksson på scen. En sevärd och tankeväckande pjäs som lämnade mig med såväl svar som ännu obesvarade frågor. Min ständige favorit Jacob Ericksson, alltsedan en kortfilm för tv, gjorde sin karaktär med den äran. Lennart Hjulström är lysande och jag hoppas få se något med honom snart igen. Vilken närvaro och energi!

Jag rekommenderar föreställningen å det varmaste!

Lördagen har hitintills spenderats i en tandläkarstol (dyrt), springandes en massa ärenden (ännu dyrare) och lagandes en lasagne som räcker till ett fotbollslag.

Fortsatt trevlig helg på er!

Vad har NI för er?

hits